Σελίδες

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Πέρα από την προφανή χρήση του μανό, παρακάτω θα βρεις πέντε διαφορετικές χρήσεις - λύσεις σε καθημερινά μικρά και εκνευριστικά προβλήματα, με τα οποία κάθε γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη αρκετά συχνά. Γι' αυτό μη πετάς τα παλιά σου βερνίκια.. θα σου χρειαστούν!

1) Κοσμήματα με πέτρες
    Όλες λίγο πολύ έχουμε στην ιδιοκτησία μας κοσμήματα με πετρούλες όχι τόσο καλά, όχι τόσο ακριβά.. ψεύτικα να το πω?! Δεν θα ντραπούμε γι αυτό! Θα ντραπούμε όμως όταν οι πετρούλες αρχίσουν να πέφτουν μια μια αφήνοντας αντιαισθητικά κενά που μαρτυρούν το μυστικό μας. Αν τα περάσουμε λοιπόν με μια στρώση διάφανο μανό, οι πέτρες θα μείνουν στη θέση τους και εμείς θα σώσουμε την αξιοπρέπειά μας!
2) Κουμπιά
    Τις περισσότερες φορές τα κουμπιά βρίσκονται εκεί που βρίσκονται για κάποιο λόγο. Επίσης συνήθως ταλαιπωρούνται πολύ από το άνοιξε κλείσε. Ένας εύκολος τρόπος να τα κάνεις πιο σταθερά για περισσότερο καιρό, είναι να περάσεις με βερνίκι νυχιών τις κλωστούλες με τις οποίες είναι ραμμένα! 
3) Χρωματιστά τσιμπιδάκια
    Σε όλες μας τυχαίνει να έχουμε άσχημες μέρες στα μαλλιά μας. Μπορεί να ξυπνήσαμε με ατίθασο μαλλί ή απλά μπορεί να μην προλαβαίνουμε να τα φτιάξουμε και η λύση είναι μια.. τσιμπιδάκια! Γιατί όμως να χρησιμοποιήσουμε τα καφέ-μαύρα τσιμπιδάκια της γιαγιάς και να μην βάλουμε λίγο χρώμα? Εδώ έρχονται τα πολύχρωμα μανό μας να βοηθήσουν!


4) Πόντος στο καλσόν
    Είσαι έτοιμη, κούκλα, έχεις προβάρει τα ρούχα από μέρες, έχεις άψογο make-up και μαλλί και μόλις 10 λεπτά στη διάθεσή σου να ντυθείς και να φύγεις. Ώσπου ανεβάζεις το καλσόν βιαστικά και.. τσουπ! Μια τρύπα που ξέρεις πως με την παραμικρή κίνηση θα φτάσει μέχρι κάτω! Τώρα πια όχι. Περνώντας την τρύπα με λίγη ποσότητα βερνικιού, δεν θα ανοίξει και θα πρέπει να νιώθεις ασφαλής όλο το βράδυ.
5) Κλειδιά
    Τα περισσότερα κλειδιά στο μπρελόκ μας μοιάζουνε, άντε να ξεχωρίζει ένα ή δύο. Με τα υπόλοιπα τι γίνεται? Ένας εύκολος τρόπος να τα "μαρκάρεις" είναι το να βάψεις το στρογγυλό ή τετράγωνο μέρος τους με χρωματιστά μανό! Μπορείς να τα κάνεις μονόχρωμα ή ακόμα να φτιάξεις διάφορα σχέδια.

          




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου